Camera geweigerd op een Android apparaat

Als u WeSeeDo gebruikt krijgt u de vraag om de camera te accepteren, als u deze op uw telefoon eerder op weigeren heeft gezet zal de camera niet aangesproken worden en kan u geen beeld bel gesprek voeren. In de volgende stappen wordt uitgelegd hoe u dan alsnog de camera kan accepteren.
  1. Ga naar de instellingen van uw apparaat

2. Navigeer naar 'Apps'

3. Navigeer naar 'Chrome' of een andere browser waar u gebruik van maakt

4. Open het kopje 'Machtigingen'

5. Open het kopje 'Camera' en zet de machtiging op 'Toestaan' en ga daarna terug naar 'Machtigingen'

6. Open het kopje 'Microfoon' en zet de machtiging op 'Toestaan' en ga daarna terug naar 'Machtigingen'

7. Sluit de instellingen van je telefoon en probeer het opnieuw