Camera problemen WeSeeDo - Direct

WeSeeDo - Direct

Als u bent ingelogd in uw WeSeeDo Direct omgeving kunt u een sms versturen om een beeld verbinding tot stand te brengen. Als u een 06-nummer heeft ingevoerd en op 'verstuur de sms' heeft geklikt zal er vanuit WeSeeDo een SMS worden verstuurd naar het ingevoerde 06-nummer. Deze SMS bevat een link voor de client om op te klikken zodat er een video verbinding word gestart. Als de client op de link klikt opent er een browser waar toestemming word gevraagd om de camera te gebruiken. Als de client deze accepteert word de beeldverbinding opgezet.

Ik krijg geen vraag om toestemming te geven voor mijn camera

iOS

Het kan zijn dat bij de client de instellingen op de iPhone op weigeren staat.
  1. Ga naar 'Instellingen'
  2. Ga naar 'Safari'
  3. Ga nu naar 'Camera'
Zet de waarde op Vraag en ga weer terug. In safari zal nu toestemming gevraagd worden om de camera te mogen gebruiken.

Android

Het kan zijn dat bij de client de instellingen op de Android nog op weigeren staat.
  1. Ga naar Instellingen
  2. Ga naar Apss en vervolgens naar Chrome
  3. Klik op Machtigingen
  4. Tik op camera en kies voor toestaan