Hoe sla ik de Console Log op?

Console Log opslaan
Wanneer de sessie spontaan word afgebroken of als je tijdens je gesprek een zwart scherm ervaart kun je ons de console log opsturen, dit is alleen technische informatie. Met deze technische informatie is het voor ons makkelijker te constateren wat er aan de hand is.
Vernieuw de pagina niet en blijf, wanneer mogelijk, ingelogd in Google Chrome en verstuur ons de Console Log van de WeSeeDo pagina.
Sluit de tabblad van de WeSeeDo pagina niet, als u Chrome of het tabblad sluit en/of de pagina ververst, zullen de log gegevens verdwijnen.
Op deze pagina leggen we uit hoe deze console log opgeslagen kan worden. Als je ons de console log opstuurt, stuur ons dan ook alstublieft een uitgebreide omschrijving mee wat je hebt ervaren.

Voor meer informatie in de console log hebben wij ook timestamps nodig, deze hoeft u maar 1 keer aan te zetten, als u dat al gedaan heeft ga dan verder naar stap 5.
  1. Druk op toets 'F12' in het geval van een Windows computer, er zal dan een venster openen met technische informatie.
    Druk de toetsen 'CMD+ALT+i' in het geval van een MacOs computer, er zal dan een venster openen met technische informatie.
  2. Open de instellingen van dit geopende venster door op de 3 puntjes te klikken en klik daarna op 'settings'
    Settings menu

3. Ga naar de kop 'preferences' en scroll naar beneden tot u de titel 'Console' ziet en zet een vinkje bij 'show timestamps'
    Show timestamps

4. Sluit dit venster door op kruisje te klikken rechts boven in beeld.
    Menu afsluiten

5. Kies de knop 'console', deze ziet u boven in het geopende venster.
    Als u meteen stap 5 wilt uitvoeren drukt u dan eerst op F12 op uw toetsenbord voor windows
    Als u meteen stap wilt uitvoeren drukt u dan eerst de toetsen Cmd+Alt+I in op uw toetsenbord voor MacOs
    console log
  6. Wanneer de console geladen is gaat u naar een willekeurige plek in deze tekst en klikt u op uw rechter muis knop.
  7. Er verschijnt een pop-up met verschillende opties, kies dan voor 'save as' of voor 'opslaan als'.
    Save console log as
  8. Sla deze log op in uw computer op een plek waar u deze makkelijk weer kan vinden.
    De log zal een naam krijgen die lijkt zoals deze: login.weseedo.nl-1587970079127
    console log opslaan
  9. Verstuur deze log naar: support@weseedo.nl