Kan ik video’s delen tijdens een WeSeeDo-gesprek?

Het is zeker mogelijk om je scherm te delen tijdens een WeSeeDo gesprek. Volg de onderstaande stappen om je scherm te delen met je gesprekspartner.

Stappen om je scherm te delen:

1. Klik op de drie puntjes in je navigatiebalk tijdens het WeSeeDo gesprek.
2. Klik op de optie 'Scherm delen' in het menu dat verschijnt. Met deze optie kun je eenvoudig je gesprekspartner laten meekijken op je scherm. Een pop-up zal naar voren komen.

3.  Er zijn drie opties waaruit je kunt kiezen, die je kunt vinden in de bovenste balk van het pop-up scherm:
     - Tabblad: Deel een specifiek tabblad in je browser.
     - Venster: Deel een specifiek venster dat je open hebt staan.
     - Volledig scherm: Deel je gehele scherm.

Verschillen tussen de opties:

1. Chrome tabblad:
  - Kies een tabblad uit de lijst met beschikbare tabbladen.
  - Klik op 'Delen' om je keuze te bevestigen.

1. Venster:
  - Selecteer 'Venster' in het bovenste menu.
  - Kies het venster dat je wilt delen en klik op 'Delen'.

1. Volledig scherm:
  - Selecteer 'Volledig scherm' in het bovenste menu.
  - Kies het scherm dat je wilt delen en klik op 'Delen'.

Extra opties en aandachtspunten:

1. Geluid delen:

- Als je ook het geluid van je scherm wilt delen, bijvoorbeeld bij het afspelen van een video, kies dan voor de optie 'Tabblad audio delen' onderaan het scherm. Zorg dat het schuifje aan staat.
  1. Privacy:

- Let er altijd op dat als je voor de optie 'Volledig scherm' kiest, je gesprekspartner je volledige scherm kan zien. Zorg ervoor dat privégegevens en gevoelige informatie gesloten zijn of uit beeld blijven.
  1.  Scherm delen stoppen:

- Wanneer je klaar bent met het delen van je scherm, klik je op ‘Scherm delen stoppen’ om het scherm delen te beëindigen.
  1. Probleemoplossing:

- Als je de optie 'Scherm delen' niet ziet in je navigatiebalk, neem dan contact op met WeSeeDo support. Zij kunnen je helpen om deze functie aan te zetten.