WeSeeDo op Internet Explorer

Verbindingen kunnen niet tot stand komen bij gebruik van de browser internet Explorer. Internet Explorer ondersteund namelijk geen videobel functionaliteit, welke vereist is voor het gebruik van WeSeeDo. Je kunt overschakelen naar Google Chrome, Safari, Firefox of Microsoft Edge. Wij raden het gebruik van Google Chrome aan voor het beste resultaat.

Je kunt de link uit de adresbalk kopiƫren en plakken in de gewenste browser. Dit doe je als volgt:

1. selecteer de tekst uit de adresbalk
  2. druk op de rechtermuisknop en selecteer kopiƫren OF Gebruik de toetsencombinatie Ctrl + C.
  3. Ga naar een andere browser en klik op de adresbalk
  4. druk op de rechtermuisknop en selecteer plakken OF Gebruik de toetsencombinatie Ctrl + V.
  5. Druk op enter, u bent nu klaar voor het gesprek

Internet Explorer is een sterk verouderde browser. Microsoft heeft de browser inmiddels vervangen door de browser Edge. Internet Explorer wordt de komende tijd steeds verder uitgekleed. Eind 2021 stopt Microsoft met de ondersteuning van Internet Explorer.

Zorg dus dat je een andere browser gebruikt. Elke moderne browser is geschikt voor het gebruik van WeSeeDo. Wij raden het gebruik van Google Chrome aan. Google Chrome ondersteund alle technieken van WeSeeDo. Je kunt Google Chrome hier downloaden: