Hoe kan ik WeSeeDo op mijn bureaublad zetten? (snelkoppeling aanmaken)

Hoe kan ik WeSeeDo op mijn bureaublad zetten? (snelkoppeling aanmaken)

Snelkoppeling aanmaken

Om WeSeeDo snel te kunnen starten, kunt u gemakkelijk een snelkoppeling aanmaken voor op uw bureaublad. Hieronder staat beschreven hoe dit te doen is.

Windows

WeSeeDo

Open Google Chrome en ga naar https://login.weseedo.nl/. Bovenin de adresbalk zal nu een icoontje verschijnen, om WeSeeDo te "installeren". Dit is het computer icoon met pijltje. Klik hier op.

Er zal een melding verschijnen. Klik op Installeren om de opdracht te voltooien.

Een nieuw scherm zal nu verschijnen en er wordt een icoon op uw bureaublad gezet.

WeSeeDo Direct

Open Google Chrome en ga naar https://login-direct.weseedo.nl/. Ga nu recht bovenin in Chrome naar de 3 verticale puntjes en klik hierop om het menu te openen. Ga naar Meer hulpprogramma's -> Snelle Link maken.

Geen de link een naam en klik op Maken

MacOs

WeSeeDo

Open Google Chrome en ga naar https://login.weseedo.nl/. Bovenin de adresbalk zal nu een icoontje verschijnen, om WeSeeDo te "installeren". Dit is het cirkeltje met het +-symbool erin. Klik hier op.

Er zal een schermpje openen. Klik op Installeren om de opdracht te voltooien.

Een Finder venster opent nu met het icoon. Sleep dit icoon naar Apps en start deze daarna.

Zet het WeSeeDo icoon nu vast aan de Dock, door met 2 vingers op uw touchpad te drukken, vervolgens te gaan naar Opties en de kiezen voor Permanent in Dock.

WeSeeDo Direct

Voor WeSeeDo Direct kunt bijna dezelfde stappen als hierboven gebruiken, alleen klikt u niet op het icoontje in de adresbalk, maar gaat u naar het menu via de 3 verticale puntjes en kiest u voor Meer Hulpprogramma's -> Snelle link maken.

De vervolgstappen zijn gelijk aan WeSeeDo (hierboven vernoemd).