WeSeeDo link aanmaken

Snelkoppeling aanmaken

Om WeSeeDo snel te kunnen starten, kunt u gemakkelijk een snelkoppeling aanmaken voor op uw bureaublad. Hieronder staat beschreven hoe dit te doen is.

Windows

WeSeeDo Persoonlijk

Open Google Chrome en ga naar https://login.weseedo.nl/. Bovenin de adresbalk zal nu een icoontje verschijnen, om WeSeeDo te "installeren". Dit is het cirkeltje met het +-symbool erin. Klik hier op.

Klik hierop om een nieuwe melding te kijgen. Klik op Installeren om de opdracht te voltooien.

Een nieuw scherm zal nu verschijnen en er wordt een icoon op uw bureaublad gezet.

WeSeeDo Direct

Open Google Chrome en ga naar https://login-direct.weseedo.nl/. Ga nu rechtsbovenin in Chrome naar de 3 verticale puntjes en klik hierop om het menu te openen. Ga naar Meer hulpprogramma's -> Snelle Link maken.

Geen de link een naam en klik op Maken

MacOs

WeSeeDo Persoonlijk

Open Google Chrome en ga naar https://login.weseedo.nl/. Bovenin de adresbalk zal nu een icoontje verschijnen, om WeSeeDo te "installeren". Dit is het cirkeltje met het +-symbool erin. Klik hier op.

Klik hierop om een nieuwe melding te kijgen. Klik op Installeren om de opdracht te voltooien.

Een Finder venster opent nu met het icoon. Sleep dit icoon naar Apps en start deze daarna.

Zet het WeSeeDo icoon nu vast aan de Dock, door met 2 vingers op uw touchpad te drukken, vervolgens te gaan naar Opties en de kiezen voor Permanent in Dock.

WeSeeDo Direct

Voor WeSeeDo Direct kunt bijna dezelfde stappen als hierboven gebruiken, alleen klikt u niet op het icoontje in de adresbeld, maar gaat u naar het menu via de 3 verticale puntjes en kiest u voor Meer Hulpprogramma's -> Snelle link maken.

De vervolgstappen zijn gelijk aan WeSeeDo Persoonlijk.