Waarom is mijn gebruikersnaam of wachtwoord incorrect?

Wanneer de melding verschijnt dat de gebruikersnaam of het wachtwoord onjuist is, controleer dan het volgende:

Is de URL correct?
Voor WeSeeDo is dit: https://login.weseedo.nl/
Voor WeSeeDo Direct is dit: https://login-direct.weseedo.nl
 Voor de beheeromgeving is dit: https://admin.weseedo.nl/login

Is de gebruikersnaam correct?
Controleer het e-mailadres en voer deze met alleen maar kleine letters in.

Is het wachtwoord correct?
Probeer nogmaals het wachtwoord opnieuw in te voeren. Wanneer dit niet werkt, vraag dan een nieuw wachtwoord aan
Een nieuw wachtwoord kan je via onderstaande link opnieuw aanvragen
Weet u zeker dat uw wachtwoord klopt?
Probeer dan in een andere internetbrowser in te loggen, bijv. Firefox of Edge. Als u daar dan nog steeds niet in kunt inloggen, neem dan contact op met uw leverancier of beheerder.