Gebruikersnaam of wachtwoord is onjuist

Wanneer de melding verschijnt dat de gebruikersnaam of het wachtwoord onjuist is, controleer dan het volgende:
  1. Is de URL correct?
    Voor WeSeeDo Persoonlijk is dit: https://login.weseedo.nl/
    Voor WeSeeDo Direct is dit: https://login-direct.weseedo.nl/

2. Is de gebruikersnaam correct?
    Controleer het e-mailadres en voer deze met alleen maar kleine letters in.

3. Is het wachtwoord correct?
    Probeer nogmaals het wachtwoord opnieuw in te voeren. Wanneer dit niet werkt, vraag dan een nieuw wachtwoord aan
Een nieuw wachtwoord kan je via onderstaande link opnieuw aanvragen
WeSeeDo Persoonlijk: https://login.weseedo.nl/forgot

• Related Articles

• Inloggen mobiele apparaten

Waar en hoe logt u in op mobiele apparaten?    Apple:   Als Agent kunt u met een iPhone of iPad product inloggen, dit doet u in Safari en niet met Google Chrome, Chrome is namelijk op een iPhone en iPad Safari in een uitgekleed jasje met de looks van ...